Műanyag kerítés – Tudnivalók

A műanyag kerítések karbantartása

műanyag kerítés   muanyagkerites 090 300x193   Műanyag kerítés   TudnivalókA PL. PREMIER műanyag kerítés ellenáll a leggyakrabban előforduló háztartási piszoknak pl. olaj, zsír de hasonlóan bármely más termékhez az időjárásnak és külső hatásoknak megfelelően piszkossá válik. Krétapor megragadhat a felületen. Ez a jelenség bármely festett termék esetén elmondható ami állandó időjárási hatásoknak és napsugárzásnak van kitéve. Föld, korom és krétapor eltávolítható szappanos vízzel.

Használhat acetont is (védőkesztyű használata javasolt) a műanyag kerítés tisztításához,  amennyiben a szennyeződés olyan mértékű.

Ha a szennyeződést nem tudja eltávolítani a szokásos háztartási tisztítószerekkel akkor kérdezze meg a termék kereskedőjét. Mielőtt egy szert használja tesztelje le egy nem látható területen. PVC anyagokat úgy tároljon, telepítsen és kezeljen hogy elkerülje az anyag és/vagy a szerkezet károsodását.

A műanyag kerítés kezelése és tárolása

Telepítés előtt ne hagyja és ne tárolja a műanyag kerítéselemeket közvetlen napfényen. Ha szabadtéren tárolja őket akkor takarja le fehér nem átlátszó polietilén fóliával ezzel megvédve a terméket a hő okozta elváltozásoktól.

Soha ne hagyja a lapos/sík/horizontális elemeket/részeket szabadon , mindenféle tartószerkezet nélkül vagy pedig direkt napfénynek kitéve.

Tűzvédelem

Néhány egyszerű tevékenység PVC építőanyagok védelmére. A PVC kerítéselemek szerves anyagból készülnek ami hő vagy láng hatására megolvad vagy elég. Tűzforrásokat pl. grillsütőt vagy gyúlékony anyagokat pl. falevelek, gallyakat mindig tartson távol a PVC kerítéselemektől.

A fenti garancia csak akkor érvényes ha a Plastic Lath által meghatározottak szerint lett a műanyag kerítés telepítve és kezelve.