Műanyag Kerítés Garancia

Plastic Lath garanciát vállal arra hogy semmilyen gyártási hibát nem fedezhet fel – beleértve lepattogzás, felpikkelyesedés, repedés, felhólyagosodás, rozsdásodás és elszineződés – amennyiben megfelelően használják, talajban élő rovarok/bogarak hatásainak ellenáll.

Ha netalántán az előbb említett károsodások közül bármelyik előfordul a 10 éves garanciaidő alatt akkor a Plastic Lath kicseréli vagy megjavítja a hibás műanyag kerítéselemet kivéve a fent említett 5 éves garanciaidőn belül, amikor is Plastic Lath fenntartja a visszafizetés jogát a kerítés eredeti vásárlója számára.

Plastic Lath nem köteles a szétszereléssel vagy telepítéssel kapcsolatos munkadíjat vagy egyéb költségeket megfizetni sem az eredeti sem a lecserélt műanyag keritéselem esetén (kivéve a nem átruházható 5 éves garancia ideje alatt).

Garanciális csere vagy javítás esetén az eredeti garancia a megjavított vagy lecserélt műanyag kerítéselemre is vonatkozik, a garanciaidő meghosszabbodik onnantól kezdve, hogy az anyag hibája bizonyított.

műanyag kerítés   muanyagkerites 068 300x224   Műanyag Kerítés Garancia Korlátozás/Megkötés

A garancia nem vonatkozik a következő esetekben történt hibákra:

  • A műanyag kerítés helytelen használata, nem megfelelő tárolása vagy kezelése.
  • A műanyag kerítés helytelen vagy nem a gyártó által ajánlott módon való telepítése.
  • Olyan kiegészítők és alkatrészek használata amik nem megfelelően rögzítik vagy illeszkednek a Plastic Lath műanyag kerítéshez.
  • Tűz, földrengés, árvíz, villámlás, jégeső, hurrikán, tornádó vagy bármely más természeti csapás.
  • A talaj vagy a tartószerkezet mozgása, görbülése, dőlése vagy süllyedése amire vagy ahol a műanyag kerítés telepítésre került.
  • Egyéb okok kivéve a gyártási hibákat.

Plastic Lath garanciát vállal a vásárlás idejétől fogva, hogy a műanyag kerítéselem eredeti színétől való eltérése nem több/nagyobb mint 20 CIELAB-1976 fehérség (L*) ami a napsugárzás közvetlen és kizárólagos hatása. (L* az ASTM E-308 alapján mért).

Plastic Lath nem vállal garanciát légszennyezés okozta elszineződésért vagy egyéb károkért (beleértve a fémoxidokat és fémrészecskéket), penészesedésért, vagy vegyi anyagok okozta károkért vagy időjárás okozta károkért.

Plastic Lath fenntartja jogát egyedi megitélést hozni adott kritériumokat használva (lsd. Fent CIELAB 1976) a kerítés normál elhasználódásának megállapítására (számszerű kritérium). Amennyiben Plastic Lath megállapítja hogy a műanyag kerítéselem hibája nem tekinthető elfogadhatónak akkor a Plastic Lath kicseréli vagy megjavítja a sérült elemet. Plastic Lath fenntartja visszafizetési jogát amit az eredeti vásárlónak kifizethet (műanyag kerítés és alkatrészek, kivéve az eredeti telepítés munkadíja).

A garancia nem vonatkozik arra a kerítésre ahol az eredeti borítást/festéket átfestették vagy lelakkozták.

Plastic Lath fenntartja jogát hogy bármely termékét megváltoztassa vagy pedig leálljon gyártásával (pl. színváltoztatás) anélkül hogy vásárlóit értesítené, és nem vállal felelőséget arra ha csere esetén az eredeti terméktő letérő színű kerítéselemet szállít. Garancia idő alatt a Plastic Lath fenntartja a jogát hogy amennyiben az eredetileg telepített kerítéselem gyártásával leállt vagy pedig változtatott azon akkor az eredeti minőségnek illetve árnak megfelelő műanyag kerítéselemre cserélje le azt.